انتخابات 98 مشارکت
انتخابات 98 مشارکت
Blog Article
مشارکت پایین مردم در انتخابات با استقبال مخالفان جمهوری اسلامی همراه شد و آنان این عدم مشارکت را «آری» مردم ایران به سرنگونی نظام جمهوری اسلامی تلقی کردند.[۵۲] هشتگ «سیرک انتخابات» در فضای مجازی ایران ترند شد.
↑ «واکنشها به انتخابات؛ شاهزاده رضا پهلوی: «سیرک انتخابات» جمهوری اسلامی «فریب بزرگ» است». صدای آمریکا. ۲۰۲۴-۰۳-۰۱. دریافتشده در ۲۰۲۴-۰۳-۰۴.
پایان کاوش باستان شناسی و ادامه راه سازی در جاده سربند- پارسآباد
محمدرضا ملکشاهی، رضا سپهوند، قدرتالله ایمانی و هادی هاشمینیا
وی خطاب به روسای کمیتههای ستاد انتخابات استان تاکید کرد: مشارکت قوی، رقابت واقعی، سلامت و امنیت چهار راهبرد مقام معظم رهبری در خصوص انتخابات است که باید در دستور کار قرار گیرد.
فیروزیپور: برگزاری انتخابات به صورت الکترونیک یک گام مثبت است
اهدای چهار میلیارد ریال بن کارت به مددجویان بهزیستی کیش
کره جنوبی ۷ میلیارد دلار در صنعت تراشه سرمایهگذاری میکند
در حوزه انتخابیه میانه نیز مریم عبدالهی در دور اول آرای لازم برای حضور در مجلس را کسب کرد و مهدی اسماعیلی و سیدمرتضی حسینی برای کسب کرسی دیگر این حوزه به دور دوم راه یافتند و در انتخابات شبستر نیز محمود طاهری و حسن غیاثی با کسب بیشترین آرا، در دور دوم برای راهیابی به مجلس با هم رقابت خواهند کرد.
عبدالرضا مصری،جهانبخش امینی، انتخابات مصر ابراهیم رحیمی زنگنه و فضل الله رنجبر
همچنین در انتخابات میاندورهای حوزههای انتخابیه هر دوره مجلس، کسانی حق رأی دارند که در انتخابات قبلی آن دوره در همان حوزه رأی داده باشند و یا در هیچیک از حوزههای انتخابیه شرکت نکرده و رأی نداده باشند.
بررسی لایحه ۲ روز تعطیلی در هفته در دستور کار مجلس قرار گرفت
میگویند «رأی مردم ربطی به نظام اسلامی و تأیید نظام اسلامی ندارد»! چرا آقاجان؛ حتّی کسانی که ممکن است در دل از نظام اسلامی گلهمندی هم داشته باشند، امّا وقتی میآید در چهارچوب نظام رأی میدهد، معنایش این است که این چهارچوب را قبول میکند و به آن اعتماد میکند و آن را کارآمد میداند که در چهارچوب آن دارد حرکت میکند.
این سخن خامنهای از سوی مخالفان نظام به رفراندوم جمهوری اسلامی برداشت و عدم شرکت در انتخابات، به مخالفت با نظام جمهوری اسلامی در ایران تعبیر گردید. این نکته حتی به سخنرانی و گفتگوهای مسئولان جمهوری اسلامی رسوخ یافت چنانچه مرکز پژوهشهای مجلس شورای اسلامی با انتشار مقالهای با گفتگو با یکی از نمایندگان مجلس تحت عنوان «تلاش خارج نشینها برای تأثیرگذاری و تحریم انتخابات مجلس» اقدام به تحلیل موضوع نمود.[۴۱][۴۲]
ایرانیان تودی